0652610005

Ekstra snaga

EKSTRA SNAGA – 100% prirodan preparat sa klinički potvrđenom efikasnošću za zdravlje muškarca. Efikasan nakon 2-3 dana primene.
Opširnije

Ekstra mladost

EKSTRA MLADOST će uravnotežiti rad najvažnijih sistema i organa i pomoći svakoj ženi da izgleda mlado i privlačno, bez obzira na biološku dob.
Opširnije

Artrofiš

ARTROFIŠ – JEDINSTVENI PROIZVOD RUSKIH NAUČNIKA ZA ZDRAVLJE ZGLOBOVA 100% prirodni preparat zasnovan na fermentaciji hrskavičnog tkiva morskih organizama.
Opširnije

Imunostimul

Imunostimul – rezultat dugogodišnjeg iztraživanja naučnika sa Dalekog Istoka, daje stabilan rezultat drugog dana primene.
Opširnije

Sistem očišćenja

SISTEM OČIŠĆENJA – efikasan kompleks 3 morske komponente za „opšte čišćenje“ organizma. Doprinosi normalizaciji telesne težine tako što blokira masnoće i normalizuje metaboličke procese.
Opširnije

Bilanorm

Za zaštitu i normalizaciju funkcije jetre• Preparat dobijen iz japanske korbikule • Preparat dobijen iz japanske korbikule • Sadrži aminokiseline neophodne organizmu, koje se retko nalaze u kopnenim organizmima. 
Opširnije

Algavir – Fukoidan

Glavna aktivna komponenta u proizvodu ALGAVIR – FUKOIDAN je fukoidan – prirodni polisaharid. Brojne studije o fukoidanu u poslednjih 10-15 godina otkrile su da ima antivirusno dejstvo.
Opširnije

Ekstrakt školjki

EKSTRAKT ŠKOLJKI je izvor aminokiselina neophodnih za održavanje i obnavljanje aktivnosti nerva u organizmu. Čoveku je potrebno 20 aminokiselina.
Opširnije

Ekstrakt iz pancira krabe (suv)

Osnovna aktivna supstanca preparata je hitozan, prirodni polisaharid dobijen iz ljuske kraljevske krabe.
Opširnije

Laminarija maska sa kavijarom morskih ježeva

Za lice i vrat Podmlađivanje. Vlaženje. Čišćenje. Ishrana kože. Podmlađena lepota – miks 4 u 1
Opširnije